• Administrere alle dine

  OTA kanaler fra et sted

  Integrer din channel manager med over 90 kanaler og sørg for alle priser og tilgængelighed er up-to-date altid.

 • Channel Manager

  Synkroniser priser og tilgængelighed med hotels.com, booking.com, Expedia og over 90 andre internationale booking-portaler.

  Nem at tilslutte

  Channel Manager forbinder priser, tilgængelighed, stop sell og flere detaljer til alle de vigtigste online-kanaler, såsom Agoda, Expedia og Booking.com. Dine dataopdateringer deles automatisk med alle tilsluttede kanaler.

   

  Vores Channel Manager er en af de mest avancerede to-vejs XML-tjenester på markedet og forbinder til over 90 online-kanaler.

  Rate-parity er let at opnå

  Hotel Link Solutions gør det meget nemt for dig at opnå rate-parity på priser for alle dine online distributionskanaler. Det er også muligt at justere dine satser for individuelle OTA'er, så du kan arbejde med forskellige satser for forskellige OTA'er.

  Ingen manuelle opdateringer

  Automatisk synkroniser alle dine kanaler og reservation på samme sted. Opdateringer på dit websted vil automatisk udløse opdateringer på dine eksterne kanaler.

  Hotel Link Solutions hjælper dig med at administrere alle dine eksterne kanaler og reservationer på kortere tid og med mindre besvær.

  Alle reservationer på samme sted

  Hotel Link Solutions importerer automatisk alle bookings, som du modtager fra eksterne kanaler, til dit Hotel Link Solutions Reservation System. Start allerede i dag med at administrere alle dine bookinger fra et sted.

 • Sælg dine værelser på alle OTA kanaler

  Se hvor enkelt det er at bruge vores Channel Manager