• Alt i en løsning til Hoteller og Bed & Breakfast

  hjemmeside, booking engine, channel manager og kalender løsning til til jeres overnatningssted til markeds billigste pris

 • Få flere bookinger udenom OTA kanalerne med den rigtige digital løsning.

  Vi ved at en hotel hjemmeside ikke bare er en hjemmeside som alle andre hjemmesider. Der stiles krav til booking system og integration til Channel Managers, samt mange andre krav som er specielle for denne branche. Vi har en samlet løsning til disse udfordringer som hoteller og overnatningssteder står overfor. Vi ved, hvordan man kan nå de rejsende gæster, på det rigtige tidspunkt og sted i deres søgningen overnatning. Vi hjælper hoteller og B&B´s at få flere konverteringer og booke direkte hos hotellet. Lad vores danske team hjælpe jer med at øge jeres indtægter med den rigtige helheds løsning til jeres hotel.

 • Hvorfor Hotel Link Solutions?

  Vi har alt det et overnatningssted har behov for at sælge sine værelser samlet i en løsning.

 • Intelligente og effektive hotel hjemmesider.

  Vores fuldt responsive hotel hjemmeside løsning skaber flere online bookings, ved at tiltrække og konvertere flere rejsende gæstere med vores innovative booking løsning til hoteller. Bygget af og for hotel fagfolk, hvert website er vel balanceret mellem brugeroplevelsen og Search Engine Optimization (SEO) på alle søgeplatforme. Drevet af vores egenudviklede hotel CMS og Web Management Platform giver hotellet mulighederne for fuld kontrol til at tilpasse og markedsføre jeres overnatningssted til uendelige.
   

 • Forenkle din digitale markedsføring med vores alt-i-én platform

  At forsøge på at måle og styre usammenhængende digitale kampagner og løsninger er vanskelig og uproduktive. Vores egenudviklet digital platform er en alt-i-én løsning. At integrere flere forskellige systemer let med vores platform, om det er SEO, AdWords eller et helt tredje. Dette gør at du kan have en central og nem platform til at administrer din online synlighed overalt. Det betyder mindre besvær, mere kontrol og bedre RevPAR.

  Så glem den komplekse, miskmask tilgang til dit digitale markedsførings-strategi. Partner med Hotel Link Solutions og vi leverer den perfekte løsning til dit overnatningssted.