• Hjemmesider til overnatningssteder

  Billig hjemmesideløsning til overnatningssteder​

 • Hjemmesider til hoteller

  SEO Optimeret, Responsive Design og brugervenligt design

  Hotel hjemmeside platform

  Dit hjemmeside er dit vigtigste online-aktiv, og det skal gøres rigtigt, hvis du vil øge dine online-bookinger. Det er dit 24/7 udstillingsvindue, tilgængelig for kunder globalt hver dag hele året. Det skal selvfølgelig se godt ud, men det er bare en lille del af historien.

   

  Hotel Link Solution Global har bygget tusinder og testet dem for at vide, hvad der virker, og hvad der ikke gør. Vi tog denne viden og byggede en stærk hotel hjemmeside platform, som giver os mulighed for at oprette fantastiske hjemmesider til en brøkdel af prisen på brugervenlige designede hjemmesider.

  Vores hjemmesider er meget nemme at navigere

  Vi gør det klart for gæster at finde de vigtigste oplysninger. Hjemmesiderne ser godt ud med en god balance mellem billeder og indhold. Der er mere end 35 skabeloner til din hjemmeside, og du kan til enhver tid vælge et nyt look og feel for din hjemmeside. Og de er hurtige at indlæse. Meget hurtig.

  Responsive Design

  Med over 60% af potentielle kunder, der nu bruger mobile enheder til at undersøge rejser og overnatningssteder online, vil du miste et stort antal potentielle gæster, hvis din hjemmeside ikke er mobilvenlig. Hvis de ikke kan se din hjemmeside, vil de ikke booke hos dig. Google vil også straffe dig i søgerangeringer, hvis din hjemmeside ikke er mobilvenlig. Hvis du ikke er sikker om din hjemmeside er det, skal du tjekke det online ved hjælp af den mobile venlige test fra Google.

  Google Tools Integreret

  Google Analytics og Webmasterværktøjer vil blive oprettet for dig af os, så du kan spore præstationen for din hjemmeside og administrere din online marketing. Se Google Analytics-data til din hjemmeside direkte fra vores ekstranettet. Og de vigtigste rapporter er kun et klik væk.

  SEO optimeret og hurtig

  Hjemmesidernes struktur gør det nemmere for søgemaskiner at gennemgå, indeksere og forstå dit indhold. Vores indholdsforfattere fokuserer på søgeord og metatags for at forbedre din placering online. Alle vores skabeloner er optimeret til at fungere godt på google og indlæses i minimal tid for at imødekomme alle niveauer af internetadgang og mobiladgang

 • Se vores hjemmeside løsning her

  Få en hurtig intro af vores hjemmeside løsning i denne video